Skladiščni kontejnerji

Skladiščni kontejnerji

DENIOS je proizvajalec varne in okolju prijazne tehnike za skladiščenje nevarnih snovi. Ne glede na to, ali gre za skladiščenje nevarnih snovi ali ognjevarno skladišče - sistemi tehničnih prostorov DENIOS so optimizirani za skladiščni medij in s tem povezano dejavnost. Glede na koncept uporabe lahko razmislite o regalnih rešitvah, kompaktnih ali pohodnih sistemih. Sistemi za skladiščenje vključujejo standarnizirano in certificirano dodatno opremo, ki jo skupaj prilagodimo glede na vaše potrebe. Za posebne ali specifične zahteve so na voljo tudi individualne rešitve.

Vaše zahteve glede skladiščenja (majhne embalaže / sodi / IBC) določajo tip skladišča nevarnih snovi (vhodni / regalni). Skladiščena snov in pogoji skladiščenja vodijo k izbiri kontejnerja za nevarne snovi z opcijsko toplotno izolacijo ali skladišča za nevarne snovi s protipožarno zaščito. Zahvaljujoč številnim konfiguracijskim možnostim lahko tipske kontejnerje za nevarne snovi prilagodimo vašim individualnim potrebam.

Za skladiščenje manjših embalaž je vhodni kontejner prava izbira. Ti zagotavljajo visoko stopnjo udobja uporabnika: vstopna višina je samo 150 mm. Vgrajene police omogočajo priročno in pregledno razporeditev vsebine. Če je treba skladiščiti dodatne sode ali večje posode, se lahko tla uporabijo tudi kot prostor za shranjevanje.

Če pa je treba večje količine nevarnih snovi skladiščiti na euro/kemičnih paletah, v sodih ali IBC-jih, je najboljša izbira regalni kontejner. Mere predelkov in nosilnosti različnih izvedb so optimalno oblikovane glede na velikost embalaže. Skladiščne kontejnerje s policami lahko naložite tudi z ročnim električnim viličarjem. Izjemno globoke zasnove nudijo največjo zmogljivost shranjevanja za nakladanje z obeh dolgih strani.

Nekaj primerov uspešnih rešitev skladiščenja nevarnih snovi v kontejnerjih najdete tukaj.

Podkategorije

Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)

TEHNOLOGIJA SKLADIŠČENJA NEVARNIH SNOVI

Potrebujete zakonsko skladno in okolju prijazno rešitev za zavarovanje delovnega prostora pri skladiščenju in rokovanju z nevarnimi snovmi?  Glede na koncept uporabe pridejo v poštev regalne rešitve, kompaktni ali walk-in sistemi. Sobni sistemi na ključ iz jekla so prilagojeni na podlagi standardiziranih sistemov.

SKLADIŠČENJE NEVARNIH SNOVI

Protipožarna skladišča DENIOS nudijo varno protipožarno zaščito REI 90 od znotraj in zunaj zahvaljujoč konstrukciji z dvojnim okvirjem. Lahko so zasnovani in opremljeni tako, da izpolnjujejo vse zahteve – ​​ne glede na to, kje na svetu jih nameravate uporabljati. Mednarodno je mogoča požarna odpornost do 120 minut – testirano in certificirano kot celoten sistem. Z našim dolgoletnim znanjem ter celovitimi in priznanimi dokumenti vas podpiramo pri nezahtevni obdelavi pri homologacijskih organih in premoženjskih zavarovalnicah.