Stojala in regali za sode

Stojala in regali za sode

Stojala in regali za sode ponujajo dovolj prostora za več sodov iz različnih materialov. Izdelani so iz robustnih jeklenih konstrukcij in ponujajo dodatno zaščitno opremo pri delu s skladiščnim medijem, kot so lovilne posode in nosilci za sode. Stojala imajo do tri ravni shranjevanja in so na voljo v različnih širinah, zato boste zagotovo našli pravo stojalo za sode.

SKLADIŠČENJE SODOV NA POLICAH

Stabilni, prostorsko varčni, vsestranski: stojala za sode so idealna za shranjevanje sodov in polnjenje olj, lakov, barv, čistil, kislin, baz in drugih agresivnih kemikalij. Zahvaljujoč vgrajeni zbirni posodi izpolnjujejo tudi zahteve za shranjevanje nevarnih snovi. 

POLICE ZA SODE ZA RAZLIČNE VELIKOST SODOV Z LOVILNO ZBIRNO POSODO

Izbirate lahko med dvema širinama in višinama polic za svojo stojalo za sode ter ju kombinirate z zbiralno posodo iz jekla ali polietilena. Stojala za sode so zasnovana za različne obremenitve. Tako 60 l kot 200 l sodi ne predstavljajo težav za stojala za sode. Primerni so tudi za majhne posode. Z držali za pločevinke in pipami za sode lahko svoje police za sode razširite v priročno polnilno postajo. Odvisno od police lahko shranite tudi več sodov in manjših posod enega na drugega.

KAKO VELIK MORA BITI ZBIRNI PLADENJ ZA MOJO POLICO S SODOM?

Za vse zbiralne pladnje velja naslednje: vsebovati morajo bodisi vsebino največje posode bodisi vsaj 30 %, 50 % ali 75 % (odvisno od vrste shranjene posode) celotne shranjene tekočine. Če so v stojalu za sode shranjene snovi, ki so nevarne za vodo, je treba omogočiti zbiranje 100 % shranjene količine. Hkrati se morate prepričati, da ste izbrali pravo lovilno posodo za vsebino soda in mesto shranjevanja.

Dodatne informacije o shranjevanju nevarnih snovi z zbiralnimi pladnji najdete v našem vodiču "4 koraki do prave lovilne posode".


Prikazujem 1 od 16 do 29 (2 strani)