Dvigala za sode

Dvigala za sode

Dvigala sodov DENIOS omogočajo nalaganje in odstranjevanje sodov  z lovilnih posod ali Euro palet. Različna podvozja in različna prijemalna orodja je mogoče konfigurirati in omogočiti široko paleto možnih uporab v vsakdanjem življenju. Različni izdelki so zasnovani za dviganje, obračanje in transport jeklenih ali plastičnih sodov.

Prednosti dvigal za sode

Dvigala za sode nudijo uporabniku številne prednosti. Z dvigalom sodov lahko uporabnik preprosto pobere sod z lovilne posode ali Euro palete. Dvigala sodov uporabniku olajšajo dvigovanje in premikanje vaših sodov. Plinska vzmet zagotavlja, da je dviganje in odlaganje predmetov nadzorovano in ne sunkovito ali nenadno. 

Prikazujem 1 od 16 do 29 (2 strani)

Dvigovanje, obračanje in polnjenje je enostavno z dvigalom za sode

Ravnanje z nevarnimi snovmi v sodih hitro postane logistični izziv za zaposlene. Ko so sodi napolnjeni, običajno ne more več z njimi ravnati posameznik, pomagati mora drugi zaposleni in celo s skupnimi močmi je težko izvajati dela, kot so dviganje, obračanje in pretakanje. Varnost zaposlenega je težko zagotovljena, če se ne uporabljajo profesionalna orodja. Dvigala sodov so posebej razvita za te naloge in zahvaljujoč obsežni opremi izpolnjujejo skoraj vse zahteve sodobnih proizvodnih podjetij.

Kaj so dvigala za sode? 

Udobje in optimalna varnost zaposlenih pri rokovanju s sodi sta na prvem mestu. Dvigala sodov so na voljo v številnih različnih konfiguracijah. Dvigala sodov z nadpovprečnim podvozjem in hidravlično črpalko z avtomatsko zapiralno objemko zagrabijo 200 litrske jeklene sode in plastične sode različnih tipov in velikosti. Dvigala za sod vam olajšajo dvigovanje in transport stvari. Nastavljiva objemka cevi varno drži cev. Podvozje je zasnovano tako široko, da je mogoče z dvigalom sodov voziti čez euro palete. To pomeni, da je sode, ki stojijo na zadnji strani palete, mogoče enostavno prijeti in premakniti. Različna držala za sode zagotavljajo, da so vsi običajni tipi sodov na trgu združljivi z orodji za rokovanje.