Navojni adapterji, pripomočki za polnjenje, pribor

Navojni adapterji, pripomočki za polnjenje, pribor

Navojni nastavki in adapterji, pripomočki za polnjenje in ustrezna dodatna oprema podpirajo vaše zaposlene in povečujejo njihovo varnost pri polnjenju in prečrpavanju pri vsak

Poenostavite distribucijo in polnjenje nevarnih snovi 

Polnjenje in pretakanje nevarnih snovi, ki so shranjene v različnih posodah, je vsakodnevno opravilo v predelovalni industriji. Nič nenavadnega ni, da se uporabljajo različne posode. Že samo to dejstvo lahko občutno oteži vsakodnevno delo. Zato je v ponudbi DENIOS na voljo široka paleta navojnih adapterjev in pripomočkov za polnjenje, ki vam bodo s pomočjo teh malih pomočnikov občutno olajšali delo pri ravnanju z zabojniki z nevarnim snovmi. Idealno za uporabo v delavnicah, laboratorijih in za industrijsko uporabo.

Prikazujem 1 od 16 do 26 (2 strani)

Uporaba adapterjev za navoje in drugega pribora  

Pri polnjenju in pretakanju tekočin iz kanisterjev ali sodov gre lahko hitro kaj narobe. Pogosto so vzrok neprimerne cevi, malo prostora ali nerodne posode. V naši ponudbi boste našli veliko majhnih pripomočkov, ki olajšajo prenos in polnjenje ter preprečijo manjše nezgode. Navojni adapterji so nepogrešljivi, če se pogosto uporabljajo različne cevi in ​​posode. Kompenzirajo razliko v različnih premerih cevi in ​​odprtin posod ter tako preprečujejo zdrs cevi ali nenamerno kapljanje tekočine.

Polnilne ploščadi olajšajo prenos in črpanje tekočine iz velikih sodov z uporabo ročnih ali električnih črpalk. Povečajo tudi varnost, saj zabojnika ni treba držati in ima zaposleni na voljo obe roki. Polnilna posoda varno stoji na spodnji površini ploščadi. Polnilne ploščadi so zato idealne za uporabo v industriji, delavnicah in laboratorijih.

Zagozde za sode so tudi eden naših malih pomočnikov pri rokovanju s sodi. Z nagibom cevi omogočajo optimalno črpanje ostankov tekočine.