Male embalaže

Male embalaže

Male embalaže se vedno uporabljajo, kadar so velike posode prevelike za predvideno uporabo. Ponudba vključuje steklenice s širokim vratom, steklenice z ozkim vratom, stekleničke z razpršilnikom in plastične stekleničke s kapalko. Nekateri modeli so varni tudi za živila ali imajo odobritev UN.

KATERI PREDPISI VELJAJO ZA MAJHNE ZABOJNIKE?

Pri uporabi majhnih posod je treba upoštevati predpise. TRGS na primer določa nekatere zahteve za skladiščenje nevarnih snovi, vključno s skladiščenjem majhnih posod. Ne smejo se shranjevati na območjih, kjer bi lahko bili zaposleni ogroženi. Poleg tega jih ni dovoljeno shranjevati v prometnih poteh, sobah za počitek, rezervnih sobah, sanitarnih ali zdravstvenih sobah. Uredba o nevarnih snoveh tudi določa, da morajo biti vse nevarne snovi v majhnih posodah jasno prepoznavne. Nevarne snovi ne smejo uhajati, zato mora biti majhna posoda med skladiščenjem zaprta. Če so v majhnih posodah tekoče nevarne snovi, jih je treba shraniti v zbirnem pladnju.

OD STEKLENIČK S ŠIROKIM VRATOM DO STEKLENIČK Z PRŠILKO – POIŠČITE PRAVO MAJHNO POSODO ZA SVOJE POTREBE

Velike količine niso vedno potrebne, saj je pri vsakodnevnem delovanju pogosto potrebna le majhna količina tekočine naenkrat. Majhne posode se zato pogosto uporabljajo za vzorčenje,  ali zagotavljanje majhne dnevne potrebe. Naše plastenke s širokim vratom in plastične steklenice z ozkim vratom so idealne za pakiranje in shranjevanje tekočih, pastoznih ali trdnih medijev, kot so granule. Široka vratna odprtina omogoča še posebej enostavno polnjenje majhnih posod.

Za zakonsko skladen transport so na voljo tudi modeli z odobritvijo ZN. Potrebujete majhne posodice, ki so poleg varnega shranjevanja primerne tudi za polnjenje in točenje tekočin? Potem so naše stekleničke in stekleničke s kapalko prava izbira. Ponujamo tudi laboratorijske posode in odcejalnike ali pladnje za manjše posode za zakonsko skladno shranjevanje majhnih posod.


Prikazujem 1 od 16 do 42 (3 strani)