Skladiščni regali za nevarne snovi

Skladiščni regali za nevarne snovi

Skladiščni regali za nevarne snovi za malo embalažo so izdelani iz robustnega jekla, zato jih lahko uporabljate tudi v okoljih z visokimi higienskimi standardi. Odvisno od modela so v policah nameščeni pladnji, ki zagotavljajo dodatno zaščito. Tudi prostornina zbiranja in material pladnjev za kapljanje se razlikujeta, zato jih je mogoče oblikovati glede na shranjene nevarne snovi.

Ali iščete možnost shranjevanja majhnih posod?

Naši regali za nevarne materiale DENIOS za majhne posode so glede na obliko primerni za shranjevanje snovi, ki onesnažujejo vodo, vnetljive tekočine ali agresivne kemikalije. Regalne sisteme lahko po želji razširite z osnovnimi in nadgradnimi polji. Raven skladiščenja regalov za nevarne snovi je nastavljiva po višini v korakih po 25 mm. Regali so na voljo z odlagalnimi nivoji v obliki zbirnih korit, pocinkanih rešetk ali perforiranih polic iz nerjavečega jekla. Prašno lakiranje pocinkanega okvirja zagotavlja dodatno zaščito police. Stojalo za male posode je dobavljeno razstavljeno za montažo na kraju samem. Visoka stopnja stabilnosti zagotavlja varno delo pri vsakodnevnih operacijah.

Prikazujem 1 od 16 do 75 (5 strani)

Kako izbrati pravo lovilno posodo za skladiščni regal?

Če niste prepričani, katero lovilno posodo potrebujete, lahko uporabite naš vodič "4 koraki do prave lovilne posode".

Regali za male posode omogočajo varno in zakonsko skladno skladiščenje malih embalaž na več skladiščnih nivojih. Glede na izvedbo so primerni za shranjevanje vodi nevarnih snovi, vnetljivih tekočin ali agresivnih kemikalij.

Različni regali za male posode navdušujejo s svojo stabilno konstrukcijo in komponentami, ki so enostavne za čiščenje in zelo higienične.