Plastične kadi - male

Plastične kadi - male

Male plastične lovilne posode lahko na paleti razporedite v različnih kombinacijah, da optimalno izkoristite prostor. Zasnovane so za shranjevanje ali prevoz majhnih embalaž, na njih pa se lahko skladiščijo tudi manjši sodi in kanistri. Za enostavnejši transport je mogoče nekatere lovilne posode premikati z viličarjem ali pa so na voljo kot premične kadi na kolesih.

Snovi, ki so nevarne za vodo ali agresivne materiale, kot so kisline in baze, so shranjene v plastičnem (PE) zbirnem pladnju. Vse naše PE kadi so na voljo v različicah za sode, IBC, majhne zabojnike ali evro palete. Naše polietilenske zbiralne posode je testiral in odobril DIBt (Nemški inštitut za gradbeno tehnologijo) in so na voljo tudi kot mobilne zbiralne posode.

Če niste prepričani, katero lovilno posodo potrebujete, lahko uporabite naš vodnik "4 koraki do prave lovilne posode".

Prikazujem 1 od 16 do 61 (4 strani)

Široka ponudba lovilnih posod

Obsežna ponudba plastičnih zbiralnikov ponuja velikosti za shranjevanje do desetih sodov po 200 litrov ali treh IBC po 1000 litrov. Za svoj zbiralni pladenj iz PE izberite med različnimi skladiščnimi površinami, ki najbolj ustrezajo vašemu namenu skladiščenja: rešetke iz plastike ali pocinkanega jekla, sprejemne posode za IBC ali palete, skladiščne površine ali nosilni bloki iz plastike. Rešetke so na voljo tudi ločeno v spletni trgovini. 

Odvisno od različice so plastični zbiralniki na voljo v osnovnih, klasičnih ali pro-line linijah. To razlikovanje pomeni, da je mogoče najti idealne plastične kadi za vsako zahtevo.

Morda potrebujete tudi jeklene lovilne posode - male in jeklene lovilne posode - velike