Odlagališča za nevarne snovi

Odlagališča za nevarne snovi

Skladišča nevarnih snovi so zasnovana za varno skladiščenje majhnih zabojnikov, sodov ali zabojnikov IBC. Izdelani so iz plastike ali jekla in zagotavljajo učinkovito zaščito in varnost na kompaktnem prostoru ter so primerni za notranjo in zunanjo namestitev.

Zakonsko skladno skladiščenje nevarnih snovi je poslovni izziv, saj je treba razpoložljive prostore v podjetju čim bolj učinkovito izkoristiti. 

PRIHRANITE PROSTOR IN PRIDOBITE PROIZVODNO POVRŠINO

Največja vrednost v vašem podjetju je proizvodni prostor. Pomembno je, da razpoložljivi prostor izkoristite čim bolj učinkovito in ga ne zapravljate za shranjevanje. Skladišča nevarnih snovi so primerna za zunanjo postavitev in s tem ustvarijo več prostora za dejavnosti z dodano vrednostjo znotraj stavbe podjetja. Vnetljive tekočine lahko posebej varčno shranjujete na prostem in z varnostnimi razdaljami preprosto in stroškovno učinkovito vzdržujete požarno zaščito.

Prikazujem 1 od 16 do 33 (3 strani)

PRIHRANITE STROŠKE IN POVEČAJTE FLEKSIBILNOST

Skladišča za nevarne snovi  so stroškovno učinkovita, prilagodljiva in učinkovita alternativa za varno shranjevanje majhnih količin velikih posod. Na primer, razširiti skladiščne kapacitete v vašem podjetju na zakonsko skladen in nezahteven način. Ker so naša skladišča za nevarne snovi dobavljena že sestavljena in jih je enostavno postaviti, jih je mogoče uporabiti takoj.

USTVARJATE KRATKE RAZDALJE IN DELAJTE BOLJ UČINKOVITO

Decentralizirano skladiščenje nevarnih snovi zagotavlja varno ter zelo učinkovito in ekonomično delo v vašem podjetju. Odlagališča in skladišča nevarnih snovi postavite točno tam, kjer jih potrebujete. Na primer v bližini delovnega mesta v zaprtih prostorih. Koristijo vam kratke razdalje za hojo in tako povečate produktivnost. Prav tako je boljša varnost, saj se izognete transportnim potem.