Priključki za viličarje

Priključki za viličarje

Priključki za viličarje so primerni, kadar je treba sode prevažati na daljših razdaljah. Široka paleta priključkov za viličarje omogoča, da se sodi dvigujejo, prevažajo in skladiščijo na prostorsko varčen način brez pomoči drugih oseb. Različni modeli so zasnovani za dvigovanje, obračanje in prevoz jeklenih ali plastičnih sodov z viličarjem.

Praktično, univerzalno, vzdržljivo

s prijemalnimi kleščami in objemkami in obračalniki lahko viličarja spremenite v varčne in uporabniku prijazne naprave za rokovanje. Omogočajo dvigovanje, transport in manipulacijo jeklenih ali plastičnih sodov v samo nekaj korakih. V našem velikem izboru odkrijte prave prijemalne klešče za vaše podjetje.


Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)

Prijemala za sode 

S prijemali za sode imajo zaposleni večjo varnost in enostavnost uporabe pri vsakodnevnem rokovanju z vsemi vrstami sodov. Prevažajte svoje plastične in jeklene sode vodoravno ali navpično z objemkami za sode. Robustno orodje je sestavljeno iz verižne konstrukcije z dvema posebnima prijemalnima kavljema.

Klešče za sode

kleščami za sode lahko z lahkoto dvignete in prevažate 200 l sode. Vertikalni transportni modeli vedno držijo sode v navpičnem položaju. Tudi odprte sode je mogoče enostavno prevažati. Klešče tipa FZ 500-H omogočajo horizontalno dvigovanje in transport 200 l sodov z vpenjalnim obročem. Uporabite jih lahko tudi za postavitev sodov na stojala za sode. Klešče, opremljene z zaklepom, zdržijo do 350 kilogramov. Prijemalne klešče pritrdite na viličar s kavljem in ga v hipu spremenite v primernega za rokovanje s sodi.

Objemke za jeklene sode

Objemke za sode omogočajo avtomatsko in varno dvigovanje jeklenih sodov z nastavki in vpenjalnimi obroči. Zagotavljajo trden oprijem tudi na neravnih tleh. Prijemalo soda je pritrjeno s vijaki na viličarju - za varen in udoben transport. Če pa želite rokovati s plastičnimi sodi, so vpenjalna kleščasta prijemala prava izbira.