Univerzalna vpojna sredstva

Univerzalna vpojna sredstva

Univerzalna vpojna sredstva DENSORB® so bistvenega pomena za vpijanje topil, olj, hladilnih tekočin in maziv. Zaradi svoje hidrofilne zasnove absorbirajo tudi skoraj vse druge vrste tekočin. Izbirate lahko med različnimi formati in kompleti za ponovno polnjenje.

Kaj so univerzalna vpojna sredstva?

DENSORB® univerzalni vezni flis se uporablja za univerzalno uporabo za vpijanje neagresivnih tekočin ter olj, hladilnih tekočin, maziv in topil. Zanesljivo absorbirajo različne tekočine in jih varno zadržijo, dokler jih ne zavržete.

Za olje, vodo in neagresivne tekočine so DENSORB® Universal vezilni flisi na voljo kot podloge in zvitki v različicah Economy, Economy Plus, Extra in Premium. Seveda lahko DENSORB® Universal dobite tudi kot kače, blazine ali običajne granule. V kompletu za nujne primere, v transportnem vozičku ali kot škatla je DENSORB® vezni flis lahko hitro dostopen v nujnih primerih.

Prikazujem 1 od 16 do 136 (9 strani)

Kako lahko vpojni flis uporabljamo v vsakdanjem življenju? 

Zahvaljujoč svoji hidrofobni zasnovi univerzalni vezni flis absorbira skoraj vse tekočine in je zato popoln za absorpcijo tekočin. Zahvaljujoč temno sivi barvi je umazanija skrita, vezni flis pa lahko uporabljate dlje časa, ne da bi bil videti umazan. Univerzalni absorbcijski flis za vezanje se lahko uporablja na primer za absorbiranje izgub zaradi kapljanja pod stroji in lahko tudi enakomerno pokrije velike površine. Zato so idealni za popravila, vzdrževanje ali čiščenje. Poleg tega lahko povezovalni flis uporabite tudi kot čistilne krpe za brisanje umazanih površin. Preprosto uporabite kos flisa za zavezovanje v obliki podloge ali zvitka.

Če ne veste katero vpojno sredstvo izbrati, preberite naš vodnik " V 3 korakih do pravega vpojnega sredstva".