Skladiščenje

Skladiščenje
Nudimo široko paleto certificiranih izdelkov za skladiščenje in ravnanje z nevarnimi snovmi. Zagotavljajo varno in učinkovito skladiščenje vnetljivih, oksidativnih, strupenih ali vodi nevarnih snovi. Pri skladiščenju nevarnih snovi veljajo različne pravne in tehnične zahteve v zaprtih prostorih in na prostem

Vaše prednosti:

  • Širok nabor izdelkov za notranjo in zunanjo uporabo.
    • Odpornost na ogenj, kemikalije in vremenske vplive.
    • Prilagodljiva ponudba dodatne opreme, dostavljena že sestavljena.

     Za skladiščenje nevarnih snovi v zaprtih prostorih imamo v ponudbi širok nabor lovilnih in prestreznih kadi, poleg teh odprtih skladišč za nevarne snovi imamo v svoji ponudbi tudi omare za nevarne snovi. Pri skladiščenju nevarnih snovi na prostem ni pomembno le zanesljivo zbiranje nevarnih snovi v primeru puščanja, temveč tudi njihovo zaščito pred vremenskimi vplivi. Program obsega od enostavnih zabojnikov za majhne količine do prostornih jeklenih kontejnerjev za nevarne snovi do velikih skladišč nevarnih snovi s pokritimi vmesnimi prostori. 

     Podkategorije


     Varno ravnanje z nevarnimi snovmi

     Skladiščenje nevarnih snovi ima več vidikov. Pri DENIOS-u imate največjo izbiro certificiranih izdelkov v Evropi za shranjevanje in ravnanje z nevarnimi snovmi. Naše prilagojene rešitve, testirane in odobrene s strani TÜV, MPA ali DIBt (Nemški inštitut za gradbeno tehnologijo), zagotavljajo zakonsko skladno in učinkovito skladiščenje vnetljivih, strupenih, oksidativnih snovi ali snovi, ki onesnažujejo vodo.

     Zbirne posode - Obsežen portfelj izdelkov ponuja zbiralne pladnje za shranjevanje in polnjenje, mobilne zbiralne pladnje za transport, posebne zbiralne pladnje za IBC/KTC in velike zbiralne pladnje za zaščito velikih površin.

     Bencinske postaje - Popolno doziranje in priročno polnjenje tekočin: DENIOS ponuja vrsto natančno prilagojenih polnilnih postaj za vaš optimalen operativni proces.

     Skladiščenje nevarnih snovi DENIOS zagotavlja zakonsko skladno in učinkovito skladiščenje vnetljivih, strupenih, vnetljivih snovi ali snovi, ki onesnažujejo vodo, v vašem podjetju. Vsako skladišče DENIOS za nevarne snovi je odobreno in varno. Naši certificirani objekti za skladiščenje nevarnih snovi so modularni, mobilni in učinkoviti. Z individualno opremo vam vedno ponudimo rešitev po vaši meri. Vaša prednost: Številne vrste skladišč nevarnih snovi so na voljo v kratkem roku!

     Protipožarna skladišča (WFP) in protipožarna regalna skladišča (RFP) vam nudijo najvišjo stopnjo zaščite pri shranjevanju vnetljivih tekočin in vnetljivih nevarnih snovi. Protipožarna skladišča DENIOS so opravila 120-minutne teste požarne komore v skladu z DIN EN 13501 pri akreditiranem homologacijskem organu. Celotni sistemi so razvrščeni v REI 120 na podlagi DIN EN 13501-2 in so zato v skladu z ustreznimi smernicami EU. Protipožarna skladišča DENIOS nudijo najvišjo stopnjo požarne in protieksplozijske zaščite po TRGS 510.

     Regali za male kontejnerje, regali za sode, paletni regali in regali za naknadno opremljanje so primerni za shranjevanje najrazličnejših kontejnerjev in zagotavljajo varno in zakonsko skladno skladiščenje vaših nevarnih snovi.

     Omare za nevarne snovi nudijo popolno protipožarno zaščito pri shranjevanju vnetljivih tekočin na delovnem mestu. Pri DENIOS-u lahko izbirate med široko ponudbo: na primer omare za nevarne snovi z krilnimi vrati ali prostorsko varčne različice omare za nevarne snovi z zložljivimi vrati.

     Skladiščenje plinskih jeklenk - Glede na to, ali postavljate skladišče plinskih jeklenk v zaprtih prostorih ali na prostem in ali je zagotovljena zadostna oddaljenost od drugih virov nevarnosti, vam DENIOS vedno ponudi prave izdelke za skladiščenje plinskih jeklenk. Omare za plinske jeklenke, shramba za plinske jeklenke s protipožarno zaščito in dodatki za transport nudijo optimalno zaščito.

     Kontejnerji za nevarnih snovi - Vsestranski, robusten in odporen na vremenske vplive. skladišča za nevarne snovi iz plastike, kot je PolySafe Depot za snovi, ki so nevarne za vodo in agresivne kemikalije. Alternativno ponujamo jeklena skladišča nevarnih snovi za postavitev na prostem ali v zgradbah za ustrezno skladiščenje snovi, ki onesnažujejo vodo (WGK 1-3) in vnetljivih tekočin (H 224-226). Skladišča nevarnih snovi DENIOS nudijo certificirano varnost in odobritev za skladiščenje vnetljivih tekočin.