Grelni plašči za sode, jeklenke in IBC

Grelni plašči za sode, jeklenke in IBC

Grelni plašči za sode, jeklenke in IBC posode - paleta izdelkov DENIOS za skladiščenje brez zmrzali ali termično obdelavo nevarnih snovi, proizvodnih materialov ali dodatkov. Vse običajne vrste posod ostanejo na pravi temperaturi, v zaprtih prostorih in na prostem.

Vaše prednosti:

  • energijsko varčna zasnova,
  • nadzorno območje od 0 do 90 stopinj C,
  • vodoodbojni,
  • tudi za potencialno eksplozivna območja.
Prikazujem 1 od 16 do 19 (2 strani)

Grelni plašč DENIOS deluje z grelnim elementom iz spiralno zavite uporovne žice z izolacijsko plastjo iz silikona. S tem se zmanjšajo toplotne izgube, kar se odraža v manjši porabi električne energije. Natančno določeno regulacijsko območje od 0 do 90 stopinj Celzija omogoča varno ogrevanje.

Grelni plašči so izdelani iz vodoodbojnega in proti obrabi odpornega poliamida s poliuretanskim premazom in visokokakovostno izolacijo iz prešite steklene volne. Na voljo so za sod in IBC. Takšen grelni plašč zahteva malo prostora za shranjevanje in ga je mogoče po potrebi hitro namestiti.

DENIOS ponuja fleksibilne grelne plašče iz posebnega elastomera za sode in kontejnerje v potencialno eksplozivnih območjih. Izdelki so zaščiteni pred škropljenjem po IP 44. Imajo avtomatsko regulacijo temperature in dosežejo do 80 stopinj C (stena soda) oziroma 55 stopinj C (IBC). Ti izdelki so skladni s standardoma EN 60079-0:2004 in EN 60079-7:2003. Praktičen dodatek je izolacijska kapuca. Preprečuje izgube energije navzgor med ogrevanjem in po njem ter tako dodatno zmanjša porabo energije.