Sodi

Sodi

Od klasičnih sodov s pokrovom do sodov z vpenjalnim obročem in sodov s širokim vratom: tukaj boste našli točno takšen sod, kot ga iščete. Odvisno od snovi, ki jo shranjujete, je potrebna drugačna zasnova. Zato lahko dobite visokokakovostne sode iz različnih materialov, kot sta plastika ali jeklo, v velikosti od 6 do 320 l. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami, kot so modra, bela, črna in rjava. Oglejte si našo bogato ponudbo.

Sodi s pokrovom: Predstavljajo specifično obliko varnostnih sodov. Za vsestransko uporabo so pri na voljo sodi s pokrovom s prostornino od 30 do 220 litrov.

Sodi z vpenjalnim obročem: običajno v industriji in prav je tako: vpenjalni obroč varno zapre pokrov bobna in tako ščiti vsebino pred razlitjem in umazanijo.

Sodi s širokim grlom: sodi s širokim grlom so izdelani iz visokokakovostne plastike in so še posebej primerni za shranjevanje trdnih snovi in ​​past.

Klasični modri sodi so postali sestavni del predelovalne industrije. Že zdavnaj so se uveljavili na številnih različnih delovnih področjih za transport ali skladiščenje. Uporabljajo se za naslednja področja:

  • odlaganje odpadkov,
  • stekleničenje,
  • shranjevanje,
  • transport.
Prikazujem 1 od 13 do 13 (1 strani)