Talni lovilci - plastični

Talni lovilci - plastični

Talni lovilci niso primerni le za zakonsko skladno preoblikovanje obstoječih skladiščnih prostorov v skladišča nevarnih snovi. Podlage so zaščita pred iztekanjem nevarnih snovi in posledično preprečijo nesreče zaradi razlitja nevarnih tekočin. Različne izvedbe izpolnjujejo različne zahteve. Na voljo so tudi pocinkane izvedbe. Za plastične talne posode je značilna visoka kemijska odpornost in prilagodljivost.

KAKŠNA JE PREDNOST PLASTIČNEGA LOVILCA?

Zahvaljujoč nizki višini se lahko talni zbirni pladnji idealno uporabljajo kot prostori za shranjevanje plastičnih sodov in majhnih posod. To pomeni, da lahko tudi velike površine uporabimo kot skladiščne površine, ne da bi pri tem izgubili prostor. Povezovalni elementi med posameznimi talnimi zbiralnimi koriti omogočajo spremenljivo uporabo v različnih scenarijih uporabe. 

Posebej prilagojene klančine omogočajo dostop do skladišča z vseh strani. To olajša rokovanje s sodi in omogoča preprosto opremljanje površin z vozički za sode. Na ta način se lahko skrajša delovni čas in prihrani energija. Talni zbiralniki tipa BK imajo posebno nizko višino - le 150 mm. Vse naše plastične kadi so odporne na udarce in so individualno testirane glede stabilnosti in tesnosti na podlagi specifikacij.

Prikazujem 1 od 13 do 13 (1 strani)

KAJ MORAM UPOŠTEVATI PRI SHRANJEVANJU NA PLASTIČNEM ZBIRALNEM PLADENJU?

Plastične kadi lahko postavite na prostem in v zaprtih prostorih. Niso pa odobreni za nevarna območja. Na prostem mora biti kad zaščitena pred padavinami in prelivanjem. Minimalna zbirna prostornina za zbiralne korita velja tudi za talne elemente. Vsebino največje posode ali vsaj 30 %, 50 % ali 75 % (odvisno od vrste shranjene posode) shranjene tekočine je treba varno poloviti v primeru razlitja. Redno je treba pregledovati tudi talne zbiralne posode. Vso tekočino, ki je morda iztekla, je treba odstraniti in zagotoviti, da je kad nepoškodovana.

Ali želite shraniti vnetljive snovi ali snovi, ki onesnažujejo vodo? Potem si oglejte naše zbiralne pladnje oz. lovilne posode.


KAKO IZBRATI PRAVI LOVILNO POSODO?