Vpojna sredstva za kemikalije

Vpojna sredstva za kemikalije

Kemična veziva DENSORB® so primerna za absorpcijo kislin, baz ali drugih agresivnih ali neznanih kemikalij. Vpojna sredstva za kemikalije se ob vpijanju ne razgradijo in ob stiku ne sprožijo nevarne reakcije. Rumena opozorilna barva vpojnih sredstev označuje potencialno nevarnost in poskrbi, da je absorbirana tekočina jasno vidna.

GRANULE ALI VEZNI FLIS?

Vezivni netkani materiali so običajno bolj primerni za uporabo v industrijskih okoljih kot granulati. Izdelane so iz polipropilena in lahko absorbirajo in vežejo tekočino, ki je večkratna od lastne teže. Zato so stroški odstranjevanja po absorbciji onesnaževal bistveno nižji kot pri granulah. Tako teža kot prostornina za odlaganje sta bistveno manjši. Vezni flis je učinkovit in enostaven za uporabo. Naša ponudba DENSORB® vključuje vezalni flis, optimiziran za kemikalije. Poleg učinkovitosti je velik dejavnik stroškovna učinkovitost. Zato ponujamo DENSORB® v konfiguracijah, ki so popolnoma prilagojene nalogi: v zvitkih, kot podloge, črevesa ali blazine.

KAKŠNE PREDNOSTI IMA VPOJNI FLIS?

Če takoj povežete majhne in velike količine iztekanja, zmanjšate tveganje zdrsa v delavnici in preprečite madeže, ki bi se odnesli v pisarno. Praktično: sredstva, ki vežejo olje, ne absorbirajo vode – zato plačate samo za odlaganje dejanske nevarne snovi.

Glede na uporabljeni material se razlikuje tudi njegova uporaba. Vpojni flis DENSORB® lahko na primer položite na površine, ki so nenehno onesnažene z olji, na primer pod stroji. Če so potrebna vzdrževalna dela, je priporočljivo, da delovne površine preventivno pokrijete z DENSORB® vezivnimi flisi. Če je olje že izteklo, ga lahko črevesa DENSORB® zadržijo, medtem ko dodatne podloge blazin za vezanje olja vežejo izteklo tekočino. Takoj, ko je olje popolnoma vezano, zavrzite vezivne koprene v skladu s predpisi o nevarnih snoveh.

Če ne veste katero vpojno sredstvo izbrati, preberite naš vodnik " V 3 korakih do pravega vpojnega sredstva".

Prikazujem 1 od 16 do 103 (7 strani)