Omare za plinske jeklenke

Omare za plinske jeklenke

Plinske jeklenke vsebujejo najrazličnejše pline, za katere so potrebni različni pogoji skladiščenja. Varno skladiščenje plinskih jeklenk učinkovito preprečuje požare, eksplozije ali uhajanje snovi. Tukaj boste našli široko paleto različnih možnosti skladiščenja. Poiščite pravo za svoje delovno okolje.

Ne sklepajte kompromisov, ko gre za skladiščenje plinskih jeklenk s požarno zaščito. Zaupajte vodilnemu na trgu z dolgoletnimi izkušnjami v razvoju, proizvodnji in prodaji. Za zagotovitev učinkovite protipožarne zaščite pri shranjevanju plinskih jeklenk je treba plinske jeklenke po možnosti shranjevati na prostem. Izbirajte med izdelki iz jekla ali armiranega betona. Če pa se plini porabljajo znotraj stavbe in zaščitena napeljava kablov ni mogoča, skladiščenje na prostem seveda ne pride v poštev. V teh primerih se lahko uporabijo ognjevarne omare za jeklenke s stisnjenim plinom za uporabo v delovnih prostorih.


Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Varno shranjujte plinske jeklenke

Jeklenke s stisnjenim plinom predstavljajo veliko tveganje. Zato je pravilno shranjevanje izjemno pomembno. Pomembne zahteve za varno skladiščenje plinskih jeklenk, kot sta zadostno prezračevanje in zaščita dostopa za nepooblaščene osebe, so zanesljivo izpolnjene. Omare za plinske jeklenke so kompaktna rešitev za shranjevanje plinskih jeklenk v zaprtih prostorih in na prostem. Odvisno od tega, ali postavite svojo omaro za plinske jeklenke v zaprtih prostorih ali na prostem, kakšne količine želite shraniti in ali lahko vzdržujete zadostno oddaljenost od drugih virov nevarnosti, vam ponujamo prilagojene izdelke, ki natančno ustrezajo posameznemu profilu zahtev.

Zaprto skladiščenje plinskih jeklenk in zabojniki ponujajo kompaktne rešitve za shranjevanje plinskih jeklenk na prostem – običajnih ali na zalogi. Prezračevalne rešetke v stenah in v rešetkastih tleh zagotavljajo zadostno zračenje. Posode za plinske jeklenke so na voljo v pocinkani izvedbi ali z zunanjim lakiranjem s kapaciteto skladiščenja do 66 jeklenk.

Skladišča za plinske jeklenke so primerna tudi za ustrezno skladiščenje jeklenk na stisnjen plin v skladu s Tehničnim pravilnikom za nevarne snovi 510 ali krajše TRGS 510. Imajo največjo kapaciteto skladiščenja do 72 jeklenk. Zahvaljujoč stabilni rešetkasti konstrukciji okvirja imate vedno na očeh svoje skladiščeno blago. Pocinkane strešne plošče dodatno prevlečene s poliestrom zagotavljajo potrebno zaščito pred vremenskimi vplivi.