Pripomočki za ozemljitev

Pripomočki za ozemljitev

Pripomočki za ozemljitev so nepogrešljive za preventivno zaščito pred eksplozijami na občutljivih delovnih območjih in območjih Ex. Statične razelektritve se odvajajo neposredno v ozemljitveno točko ali pa se sploh ne pojavijo. Tukaj boste med številnimi različnimi pripomočki za ozemljitev in ozemljitvenimi kabli našli pravega za vaše podjetje.

VAŠI DODATKI ZA DELO S SODI

Prav na videz majhne stvari lahko olajšajo vsakodnevno rokovanje s sodi in tako skoraj neopazno izboljšajo varnost in udobje pri delu. Natančno za te procese je DENIOS razširil ponudbo izdelkov na široko paleto dodatkov za sode. Sem spadajo med drugim črpalke za sode v različnih variantah materialov, ki so prilagojene posameznemu črpanemu mediju. Del pribora za sode je tudi orodje za sod. 

Lijaki, grelni plaščipokrovi za sode, vzorčevalniki, indikatorji nivoja,  črpalke za sode v različnih izvedbah, vzorčevalniki, merilniki pretoka, odpirači sodov, pipe za sode in še mnogo več so uporabni pomočniki, ki olajšajo vsakodnevno delo pri ravnanju z nevarnimi snovmi in zagotavljajo večjo varnost zaposlenih.


Prikazujem 1 od 16 do 35 (3 strani)