Zložljive lovilne posode

Zložljive lovilne posode

Z zložljivimi lovilnimi posodami lahko delovno območje zaščitite pred vsakodnevnimi onesnaževanji, ki jih povzročajo stroji ali vozila. Prav tako so zložljive prestrezne kadi nepogrešljive v nujnih primerih. Uporabite jih za zbiranje večjih količin razlite tekočine in vanj shranite poškodovane posode. Izbirate lahko med različnimi modeli in posebnimi lastnostmi, kot sta odpornost proti UV-žarkom ali možnost praznjenjaZložljive lovilne posode so lahke mobilne prestrezne posode, zato jih lahko vsestransko uporabljate.

Če niste prepričani, katero lovilno posodo potrebujete, lahko uporabite naš vodič "4 koraki do prave lovilne posode".

V primeru iztekanja nevarnih snovi ukrepajte pravilno

Od izgub zaradi kapljanja do večjih kemičnih nesreč – preprečiti je treba izpust tekočin, ki so nevarne za vodo in okolje. Hkrati se je treba v primeru izrednega dogodka nemudoma odzvati in dati na voljo potrebna sredstva za zmanjšanje škode. Odkrijte tudi našo široko paleto visokokakovostnih absorbcijskih in vpojnih sredstev, ki so bila posebej razvita za učinkovito obvladovanje iztekanja nevarnih tekočin.


Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)

Katere pripomočke potrebujem v primeru iztekanja nevarnih snovi?

Najpomembnejša stvar je vaše obvladovanje uhajanja. To v prvi vrsti pomeni, da morate delovati preventivno povsod, kjer v vašem podjetju obstajajo potencialno nevarne točke za iztekanje. To pomeni: vedno imejte na voljo svoje rešitve za obvladovanje iztekanja. Le tako boste sprejeli zadostne varnostne ukrepe in lahko po potrebi hitro ukrepali.

Serija izdelkov vam omogoča učinkovito obvladovanje puščanja za vsak namen in lokacijo. Če so v neposredni bližini možnih mest puščanja v prostorih podjetja požiralniki ali kanalizacijski priključki, jih je treba v nujnih primerih takoj zapreti, da se prepreči vstop nevarnih snovi v kanalizacijski sistem. Ponujamo vam različne tesnilne podloge in tesnilne čepe, ki preprečujejo vdor tekočin. Pregrade za vrata tudi preprečijo nenadzorovano širjenje tekočin, tako da ne morejo zapustiti prizadetih prostorov in povzročiti dodatne škode v okolici.

Zlasti v primeru razlitja nafte na vodi ali v njihovi bližini je potrebno hitro ukrepanje, da se prepreči vpliv na okolje. Oljne pregrade, ki lebdijo na vodi, preprečujejo širjenje olja in olajšajo poznejšo absorpcijo in vezavo olja z vodoodbojnimi oljnimi vezivi znamke DENSORB®.

Če niste prepričani, katero lovilno posodo potrebujete, lahko uporabite naš vodnik "4 koraki do prave lovilne posode".