Domišljije in energije za več kot 50 let.

To sta samo dve od mnogih lastnosti, ki sta pomembni v podjetju CEMO. Dajeta posebno težo in po tem se razlikuemo od drugih podobnih podjetij. Z našimi poslovnimi enotami v Weinstadtu in Schnelldorfu (Nemčija), v Franciji in v Veliki Britaniji smo se tekom let razvili v vodilno  podjetje na področju varnega skladiščenja nevarnih snovi, kot tudi v proizvodnji posod iz kompozitnih materialov.

Od začetnega proizvajalca proizvodov iz armiranega poliestra, smo sčasoma postali ponudnik celovitih rešitev na različnih področjih in v različnih dejavnostih.

Mi smo:

-    pionirji na področju modernizacije transporta in skladiščenja s specialnimi posodami,
-    vodilni tržni ponudnik celovitih sistemov za lastno rabo diesla, bencina in AdBlue-ja v skladu z EU predpisi in zakoni,
-    ponudnik profesionalnih rešitev za skladiščenje nevarnih snovi,
-    proizvajalec različnih posod iz kompozitnih materialov.

Dobavljamo:

-    transportne in skladiščne rezervoarje za različne namene,
-    posebej za kupca oblikovane različne izdelke iz armiranega poliestra,
-    rezervoarje za kurilno olje in zalogovnike toplote,
-    posode za shranjevanje materialov za posip z unikatnim pokrovom proti vandalizmu ter kompleten programa za zimsko službo,
-    in še mnogo drugega.

To je samo nekaj primerov iz našega širokega izbora proizvodov in številnih servisnih uslug.

Dobrodošli pri vašem ponudniku profesionalnih rešitev za skladiščenje!

„Varno skladiščenje“ je v središču naše pozornosti.

Varno skladiščenje, prevoz in doziranje je osnovna potreba človeštva, ki se dnevno uporablja za različne namene v mnogih dejavnostih. Povsod, kjer se uporabljajo nevarne snovi, je potrebno le-te tudi prevažati in skladiščiti.

Za CEMO je varovanje ljudi in narave najpomembnejše. To pomeni, da vsi CEMO proizvodi odgovarjajo najnovejšim varnostnim standardom. Rešitve, ki jih ponuja CEMO imajo cilj, da ohranimo svet tudi za poznejše rodove.

Desetletja izkušenj pri proizvodnji skladiščnih in mobilnih rezervoarjev, kot tudi tehnike povezane z izrabo in doziranjem, nam omogočajo, da vam lahko danes ponudimo široko paleto proizvodov za varno skladiščenje.

Primerjajte naše zahteve s svojimi in ugotovili boste, da so enake!

Samoumevno inovativni

Vse se je začelo s proizvodnjo robustnih kadi za grozdje in sodov za vino iz armiranega poliestra (na kratko GFK).  Pridobljene izkušnje in trud k popolnosti so vodile do prvega rezervoarja za kurilno olje iz armiranega poliestra v kompozitni strukturi s certifikatom, proizvedenega v Nemčiji v letu 1968. Naši proizvodi so patentno zaščiteni ter predstavljajo alternativo navadnim jeklenim rezervoarjem. Taki rezervoarji so lažji in doživljenjsko odporni na korozijo.

Visoko kakovostna kompozitna struktura iz poliesterskih smol in ojačitvami iz steklenih vlaken, zagotavlja visoko trdnost z nizko težo. Armiran poliester (GFK) leta in leta tesni proti vonjavam, je odporen na rjavenje in neobčutljiv na vremenske vplive. Prav tako je neprepusten za zrak in je tudi odporen proti močnim požarnim obremenitvam – te lastnosti so torej za naše rezervoarje idealne in pisane na kožo uporabnikom.

Z zagonom nove proizvodne linije za izdelke iz PE (polietilena) proizvedene z rotacijskim postopkom, lahko sedaj izdelamo visoko kakovostne rezervoarje z odličnim razmerjem cena/kakovost.

Tako individualni kot so naše surovine, so različni naši kupci s področja kmetijstva, vinogradništva in vinarstva, gradnje toplovodnih napeljav, komunalnega področja kot tudi industrije in obrtništva.
Pametni izdelki za inovativne uporabnike!