Kontejnerji za nevarne snovi

Vaše zahteve glede skladiščenja  (majhne embalaže / sodi / IBC) določajo osnovno obliko skladišča nevarnih snovi (vhodni / regalni). Skladiščena snov in pogoji skladiščenja vodijo k izbiri kontejnerja za nevarne snovi z opcijsko toplotno izolacijo ali skladišča za nevarne snovi s požarno zaščito. Zahvaljujoč številnim konfiguracijskim možnostim lahko tipske kontejnerje za nevarne snovi prilagodimo vašim individualnim potrebam. Prilagojena rešitev z načrtovanjem projekta je možnost kadar koli. Samo stopite v stik z nami.


Vhodni kontejner

Za skladiščenje manjših embalaž je vhodni kontejner prava izbira. Ti zagotavljajo visoko stopnjo udobja uporabnika: vstopna višina je samo 150 mm. Vgrajene police omogočajo priročno in pregledno razporeditev vsebine. Če je treba skladiščiti dodatne sode ali večje posode, se lahko tla uporabijo tudi kot prostor za shranjevanje.


Regalni kontejner

Če je treba večje količine nevarnih snovi skladiščiti na euro/kemičnih paletah, v sodih ali IBC-jih, je najboljša izbira regalni kontejner. Mere predelkov in nosilnosti različnih izvedb so optimalno oblikovane glede na velikost shranjenega blaga. Skladiščne kontejnerje s policami lahko naložite tudi z ročnim električnim viličarjem. Izjemno globoke zasnove nudijo največjo zmogljivost shranjevanja za nakladanje z obeh dolgih strani.Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)