Pripomočki za ozemljitev

Pripomočki za ozemljitev

Pripomočki za ozemljitev so nepogrešljive za preventivno zaščito pred eksplozijami na občutljivih delovnih območjih in območjih Ex. Statične razelektritve se odvajajo neposredno v ozemljitveno točko ali pa se sploh ne pojavijo. Tukaj boste med številnimi različnimi pripomočki za ozemljitev in ozemljitvenimi kabli našli pravega za vaše podjetje.

Pripomočki in dodatki za delo s sodi

Prav na videz majhne stvari lahko olajšajo vsakodnevno rokovanje s sodi in tako skoraj neopazno izboljšajo varnost in udobje pri delu. Natančno za te procese je DENIOS razširil ponudbo izdelkov na široko paleto dodatkov za sode. Sem spadajo med drugim črpalke za sode v različnih variantah materialov, ki so prilagojene posameznemu črpanemu mediju. Del pribora za sode je tudi orodje za sod. 

Lijaki, grelni plaščipokrovi za sode, vzorčevalniki, indikatorji nivoja,  črpalke za sode v različnih izvedbah, vzorčevalniki, merilniki pretoka, odpirači sodov, pipe za sode in še mnogo več so uporabni pomočniki, ki olajšajo vsakodnevno delo pri ravnanju z nevarnimi snovmi in zagotavljajo večjo varnost zaposlenih.


Prikazujem 1 od 16 do 35 (3 strani)

Skladiščenje nevarnih snovi

Pri skladiščenju nevarnih snovi je varnost ljudi in okolja na prvem mestu. Rešitve za shranjevanje morajo zagotavljati to zaščito brez kompromisov, izpolnjevati vse zakonske zahteve in hkrati biti praktične za uporabo. DENIOS je vaš specialist za skladiščenje nevarnih materialov že od leta 1986 in ponuja najobsežnejši izbor certificiranih skladiščnih rešitev – visoko kakovostnih, zakonsko skladnih in preizkušenih produktov.

Kontaktirajte nas, razložite nam vaš problem in naši strokovnjaki vam bodo pomagali poiskati ustrezno rešitev.